27 februarie 2015

Paula Herlo va deveni mamica pentru a doua oara

Paula Herlo va deveni mamica pentru a doua oara
Paula Herlo, corespondent special Stirile PRO TV, se pregateste sa devina mamica pentru a doua oara. Invitata in dimineata aceasta la rubrica iLikeIT, de la Stirile PRO TV, pentru a vorbi despre parenting, Paula a anuntat oficial ca asteapta un copil.

Insarcinata in 5 luni si jumatate, Paula abia asteapta vacanta de vara pentru a o aduce pe lume pe fetita mult dorita: "Cred ca n-am asteptat nicio vacanta de vara mai mult pentru ca in cazul nostru va coincide cu venirea pe lume a fetitei noastre. Am asteptat-o, am dorit-o in viata noastra si suntem fericiti ca ne-a ales.Inca nu i-am gasit numele potrivit, dar sunt sigura ca raspunsul va veni la fel de firesc cum ni s-a intamplat si in cazul baiatului. Viata cu doi copii sper sa imi aduca doza dubla din fericirea pe care o simt acum privind spre Vladimir. Stiu ca relatia dintre frati este una speciala si ma bucur ca ei se vor avea unul pe altul.", a declarat prezentatoarea TV.


Paula s-a facut remarcata in proiectele de caritate care au avut ca scop ajutorarea copiilor, fie pe plan medical, educational sau facilitarea procesului de adoptie, demers care a culminat cu schimbarea legislatiei in ceea ce priveste adoptia copiilor in Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu