23 februarie 2015

Nicola revine cu un nou single, “Addicted to love “

nicola Nicola revine cu un nou single,  Addicted to love
Nicola s-a întors cu forțe proaspete din America. Artista și-a lansat un single nou și a participat la preselecția pentru Eurovision România 2015.
“Addicted to love” se intitulează piesa cu care îndrăgita cântăreață speră să cucerească publicul.  Pentru acest proiect muzical, Nicola a colaborat cu englezul William Taylor, cel ce semnează muzica și textul.
Este minunat să fii indragostit, să te lași dominat și controlat de sentimente profunde, să fii dependent de dragostea omului pe care îl iubești. ne-a declarat Nicola.
Noul single va beneficia cel mai probabil și de un videoclip.
Piesa Addicted to love a fost înscrisă în preselecția pentru Eurovision 2015, însă nu a trecut mai departe.
“Will mi-a trimis piesa cu gândul să câștige selecția națională, dar a fost puțin dezamăgită să afle că nu a intrat. Piesa e mult prea frumoasă, ca să zacă în vreun sertar și am hotărât de comun acord să începem să o promovăm online și pe tv. Până acum feed-back-ul e unul bun.” a mai declarat artista pentru Top Românesc.
Nu e pentru prima dată când Nicola încearcă o revenire la Eurovision după succesul din 2003. Atunci ea a reprezentat România la ediția Eurovision din Riga, cu piesa “Don’t break my heart”, obținând locul 10. În 2007 s-a reîntors în concurs cu piesa ”Fairytale Story”, reușind să se claseze pe locul 7.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu