12 februarie 2015

Naomi e cu moralul la pamant! "De patru nopti nu dorm, sunt niste comunisti"- Uite ce a patit si cu cine s-a certat de data asta!

Transsexualul Naomi este cu moralul la pamant. Nu a ajuns in finala pentru Selectia Nationala la Eurovision si este tare suparata. Blonda ii acuza pe Horia Moculescu si Ionel Tudor de esecul ei.

"Normal că sunt supărată, sunt la pământ. De patru nopţi nu dorm. M-am pregătit şi nu am trecut de preselecţii. Al meu mă bătea la cap să încerc din nou la Eurovision. Eu nu am vrut iniţial, dar am încercat pentru că îşi dorea să mă vadă. Nu este uşor să înveţi un text în engleză, nu e uşor să faci muzică. Port vina faptului pentru că nu am fost atentă şi nu m-am pregătit din timp. Nu mă mai interesează, sunt nişte comunişti. Horia Moculescu şi Ionel Tudor aşa sunt, pentru că 37 de ani eu am crescut sub ei", a spus Naomi la Antena Stars.
Compozitorul Ionel Tudor s-a simtit jignit si a intervenit prin telefon. "Ai fost la mine în casă, ţi-am dat de mâncare şi haine, iar împreună cu Mihaela Runceanu te-am pus pe radio. Acestea sunt lucruri adevărate. Eu de cinci ani nu am mai scris o piesă. Mulţi artişti au trimis negative gratis pentru tine. Naomi, trebuie să spui că îţi ceri scuze faţă de două nume mari ale muzicii uşoare româneşti", a declarat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu