12 februarie 2015

Metrosexualii și pitzipoancele au rămas cu gura cascată! Florin Chilian își duce Audi-ul la SPA


Ultima fiță în lume automobile de automobile! Pe lângă preocupările sale muzicalo-artistice, Florin Chilian își duce mașina la .…SPA. Unul pentru limuzine.

Dacă noncomformistul artist nu dă mare preț pe imaginea vestimentară, preferând să fie reprezentat de muzica sa, Chilian are o slăbiciune, limuzina sa, căreia îi acordă un respect deosebit, căci este vorba de o veche pasiune. Hobby ce a plecat în adolescență de la un Trabant, în care a dormit mult timp pentru a face economie să-și scoată primul album, și a evoluat la Audi. Odată pe an, Florin Chilian dă dovadă de dare de mână și acordă un răsfăț automobilului său de ”Zece”. Nu este o aluzie la titlul celei mai cunoscute melodie a sa, ci în valoare de zece milioane, plus TVA, cât costă tratamentul la Originaluto. Astfel, timp de aproximativ un an de zile, limuzina sa strălucește, este curățată antobacteriologic și se curăță mai repede.

Ce include tratamentul?

-Spălat cu detergent premium ph 9, fără conținut de soda ori acizi, clătire cu apă caldă, suflat cu aer excendetul de apă.

-aplicat sigilant de micropori nanotech, cu structură ceramică (sigilează microporii din vopsea), procedeu ce mărește rezistența la abraziue a lacului și facilitează o curațire exterioara mult mai facilă.

-strat ce elimină hologramele (zgârieturi circulare)

– Dezinfectie profesionala a interiorului cu protectiv în spectru: virucid, sporicid, bactericid si fungicid (Dan Beiu, manager Originalauto.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu