27 februarie 2015

Marea confruntate. Dani Otil, nas in nas cu Felix Baumgartner!


De patru luni, Mihaela Radulescu se iubeste cu Felix Baumgartner, un parasutist cu rezultate exceptionale. Pana acum, insa, sportivul nu a ajuns in Romania. Dar o va face in curand, moment in care va da nas in nas, inevitabil, cu fostul iubit al roscatei, Dani Otil.

O competitie caritabila care va avea loc la inceputul lunii mai va fi cea care ii va pune fata in fata pe cei doi "rivali". "Wings for Life" este un maraton la care participa o multime de vedete, care isi formeaza propriile echipe cu care concureaza. Practic, competitia urmareste sa stranga fonduri pentru a sprijini dezvoltarea unui tratament pentru cei care sufera de afectiuni ale maduvei spinarii.

Unul dintre cei care si-a confirmat deja participarea este Dani Otil. De asemenea, si Mihaela va alerga in scop caritabil. A mai facut-o si anul trecut, cand a alergat nu mai putin de 8 kilometri. Chiar daca Felix nu li se va alatura in cursa, el va intra in echipa divei ca invitat special, mai ales ca Baumgartner este ambasadorul acestei cauze in Austria.

Va fi momentul in care orice ar face, Mihaela Radulescu va fi nevoita sa ii puna sa dea mana pe fostul partener cu actualul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu