18 februarie 2015

Lidia Buble a luat lecții de arte marțiale pentru noul clip!


După ce a cucerit topurile muzicale cu hitul „Noi simțim la fel”, Lidia Buble revine cu cel de-al doilea single și un videoclip în care artista se pregătește intens pentru o luptă „pe viață și pe moarte”.

„Inima nu știe” este titlul piesei compuse de către Adrian Sînă în studiourile Premium Artist, însă până se lansează videoclipul oficial, Lidia Buble a pregătit o surpriză și ne arată o mică parte din ceea ce presupun antrenamentele de Aikido.

Lidia Buble s-a antrenat mai multe zile la rând alături de un instructor, iar rezultatul poate fi văzut în videoclipul regizat de către Dan Petcan. Pentru cadrele de pe munte, în care artista se antrenează, Lidia a avut de înfruntat o vreme foarte capricioasă, cu temperaturi scăzute și viscol.
Lidia2
Artista ne invită în spațiul în care are loc antrenamentul și pentru că ținuta este obligatorie, Lidia pune la bătaie 11 kimonouri de Aikido. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe link-ulhttp://catmusic.ro/concurs-lidia-buble și intri automat în tragerea la sorți. Câștigătorii vor fi anunțați pe 23 februarie.

VIDEO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu