25 februarie 2015

Leo de la Strehaia a facut sex cu mama iubitei sale chiar in fata Renatei! Uite cum s-a intamplat asa ceva: "Sunt barbat!"

Vedeta tv a marturisit ca a intretinut relatii sexuale cu mama iubitei sale in timp ce se uitau impreuna la tv, la Renata care era in direct in cadrul emisiunii la care este asistenta.

"Mama Renatei spunea de multe ori că ea mă iubeşte. Mama ei este foarte diabolică. Ea stătea cu mine în pat şi se lua de mine. Am fost la biserică, la preoţi, şi abia acum realizez că aşa ceva nu e posibil. Dacă femeia a venit şi a insistat, na, sunt şi eu bărbat. Eu când m-am combinat cu Renata, înţelegerea am făcut-o cu mama ei. Mama ei a spus că dacă îi cumpăr maşina, îşi lasă iubitul de 5 ani.
Renata avea iubit când am cunoscut-o eu. În urmă cu un an şi jumătate, i-am făcut plângere pentru proxenetism mamei Renatei. Cu toate astea, eu o iubesc pe Renata. Ele stăteau pentru bani, dar eu le-am făcut jocul. Femeia se îmbrăcat foarte, foarte sexi. Renata a plecat la emisiune şi eu am rămas acasă cu mama ei şi cu prietenul meu. I-am dat lui 500 de lei să meargă la mall să-mi cumpere ceva. Atunci, ea a venit la mine şi m-a întrebat cum se spune pe ţigăneşte "mă exiciţi".
Era îmbrăcată într-o rochiţă sexy, fără chiloţi. A venit la mine, m-a ridicat în picioare şi mi-a zis: "Vrei să mă...". Mie îmi plăcea de mama ei înainte de a o cunoaşte Renata. Mama ei ajunsese să fie pentru mine mai sexy decât Renata. Am fost îndrăgostit de mama Renatei. Totul a durat până acum câteva zile. I-am spus Renatei să vină să vorbim, ca să nu ajung să dau publicităţii imaginile cu mama Renatei în timp ce face sex cu mine, dar ea a refuzat, spunându-mi: "Leo, Dana e mama mea şi pentru mama mea sunt dispusă să mor".
Renata venea de la emisiune, dar niciodată nu urca direct în dormitor. Mai stătea o oră-două în living, vorbea tare, trântea uşi ca să audă maică-sa că a venit acasă şi să nu o prindă dormitor cu mine. Când au avut nevoie de 30.000 de euro, Renata şi maică-sa au venit peste mine în cameră şi mi-au pus cuţitul la gât. Am făcut sex cu mama Renatei în timp ce ne uitam la ea, la TV.
Când ieşeam în oraş, la cumpărături, cu mama Renatei, femeia sărea pe mine, ne pupam. De data asta, s-a terminat totul definitiv între mine şi Renata", a declarat Leo de la Strehaia la Antena 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu