24 februarie 2015

Klaus Iohannis a dat militaria jos din pod la Cotroceni. Angajatii, "taxati" la minut

Klaus Iohannis a dat militaria jos din pod la Cotroceni. Angajatii, "taxati" la minut
Klaus Iohannis a venit cu reguli stricte la Cotroceni. Daca pana acum angajatii puteau sa mai intarzie la munca, in acest moment toata lumea trebuie sa ajunga la timp la program. Orice intarziere este taxata aspru de presedintele Romaniei.

"In special pe vremea primilor doi presedinti treaba se facea romaneste. Se mai inchideau ochii la cate o intarziere, la un lucru care trebuia facut intr-un anume interval de timp. Nici cu Basescu nu mergea des cu smechereala, dar nu era un capat de lume daca mai greseai. Base ierta o data, de doua ori... dar la a treia era jale. Acum insa, de cand a venit noul presedinte, toate trebuie facute la milimetru. Nu se poate intarzia nici macar o secunda. Daca ai apucat sa spui ca faci un anumit lucru intr-o zi si la o anumita ora, atunci asa trebuie sa fie. E un fel de militarie nemteasca, sa zic asa. Fiecare stie ce are de facut si isi face treaba la timp", a declarat un angajat al administratiei prezidentiale.De altfel, Klaus Iohannis i-a mustrat recent pe jurnalistii acreditati la Cotroceni ca au intarziat 5 minute la o conferinta de presa.
"Ati intarziat. Va zisesem peste o ora si ati venit dupa o ora si cinci minute", le-a spus Iohannis, destul de sobru, jurnalistilor.

(A.I.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu