9 februarie 2015

Imagini de Oscar! Jean Claude Van Damme a apelat si el la serviciile divelor din "Dosarul prostituatelor de lux"! Si-a petrecut o noapte de vis cu o femeie din showbiz la un hotel din Capitala! Avem dovada! Intra sa vezi despre cine e vorba

Imagini dementiale! Jean Claude Van Damme s-a imbatat intr-un club din Capitala. Actorul a plecat cu doua fete din showbiz la hotel imediat dupa distractie.La sfarsitul saptamanii trecute, 33 de fete au fost aduse la Sectia 19 de Polititie din Capitale, unde se cerceteaza, inca din august 2014, activitatea unei grupari cu specializare in proxenetism. 8 dintre aceste fete au fost acuzate ca plasau alte femei la diversi barbati cu bani.

Simona Trasca, Daniela Crudu, Madalina Pamfile, Diana Guresoaie, Raluca Podea, Rellys Tonu sau Marinela Avadani sunt cele mai cunoscute nume din showbiz care apar in "dosarul prostituatelor de lux".

Dintre acestea, Marinela Avadani este protagonista unui material de senzatie realizat de paparazzii WOWbiz.ro, fix anul trecut pe vremea aceasta. Mai exact, Marinela a fost surprinsa in timp ce petrecea o noapte de vis cu Van Damme la un hotel de lux, din Bucuresti.

Dupa ce a terminat filmarile la -3 grade de la Balea Lac, actorul a venit atunci in Capitala unde s-a incins de-a binelea. Starul de la Hollywood a fost filmat de paparazzii WOWbiz.ro in timp ce se distra de minune intr-un club din Bucuresti. Surpriza a venit in momentul in care acesta a fost vazut alaturi de doua domnisoare din showbiz-ul de la noi.

Marinela Avadani si o prietena a acesteia i-au tinut de urat toata seara vedetei, ba mai mult, intreaga distractie a continuat pana dimineata, cu draperiile trase, intr-un hotel de lux din centrul Capitalei acolo unde super starul fusese cazat. Actorul a plecat din localul de fite usor imbatat... de aburii iubirii si a facut spectacol in fata hotelului in care cu siguranta a avut loc o petrecere incendiara.

sursa : wowbiz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu