4 februarie 2015

Gina Pistol, in arestul Politiei. Cum a ajuns acolo!

Camuflata din cap pana-n picioare, cu o geaca neagra lunga, o sapca trasa pe ochi, diva Playboy Gina Pistol a intrat ieri dupa-amiaza pe poarta arestului Politiei Capitalei, acolo unde se afla Alin Cocos, fiul milionarului Dorin Cocos.

Blonda a recunoscut, in acest fel, relatia pe care o are de cativa ani cu tanarul om de afaceri, aflat acum in arest pentru dare de mita si trafic de influenta. Vedeta TV a mers la Politia impreuna cu mama lui Alin Cocos si cu o prietena a acesteia, care i-au adus o parte din lucrurile necesare.

Revederea celor doi iubiti a fost emotionanta. "L-a luat in brate si au plans impreuna. Era foarte trista...", a dezvaluit o sursa pentru un site tabloid."Am fost sa filmez ceva aici", le-a declarat Gina jurnalistilor prezenti in fata institutiei. Dincolo de sarcasmul sau se pare ca blondina sufera din cauza situatiei in care se afla iubitul sau. "Nimeni nu stie ce e in inima mea", le-ar fi spus ea apropiatilor, potrivit libertatea.ro. Contactata telefonic, Gina Pistol s-a rezumat la a descrie starea in care l-a gasit pe Alin: "El este OK. Face fata situatiei destul de bine".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu