11 februarie 2015

EXCLUSIVITATE ! O vedeta de la noi vrea sa faca puscarie in locul lui Elena Udrea ! Vezi ce decizie a luat si cum vrea sa o scape pe blonda de la Cotroceni de puscarie


Decizie luata de un personaj controversat din showbiz-ul romanesc vrea cu orice pret sa ajunga la puscarie in locul Elenei Udrea.

Trubadurul Feranando de la Caransebes este foc si para pe justitia din Romania ca nu sunt corecti cu ceea ce ce fac ''Pe oamenii grei de ce nu ii inchide si pe Elena Udrea o vor la mititica,chiar justitia e nemiloasa cu ea,eu cred ca ea este puternica si o sa scape repede de aceasta problema ,daca doamna Elena Udrea o sa stea la puscarie o sa fac cerere de solicitare ca doresc sa fac puscarie in locul ei nu cred ca merita sa faca puscarie ca nu a facut rau la nimeni '' a explicat suparat Fernando de la Caransebes pentru Gazeta Mondena.

Elena Udrea s-a prezentat ieri la DNA insotita de avocatul ei, dupa ce a mers si la sectia de poltiie, asa cum o obliga controlul judiciar. Ea este acuzata de trafic de influenta, spalare de bani si fals in declaratii.

(Mirela Bujor)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu