7 februarie 2015

EXCLUSIVITATE ! Nelu Ploiesteanu atac catre acordeonistul Marian Mexicanu :''Un retard mintal,si-a lasat femeia''


Scandal in lumea muzicii lautaresti ! Se pare ca sau saturat sa se certe intre fostele sotii si se ataca intre ei,este vorba de Nelu Ploiesteanu si acordeonistul Marian Mexicanu.


In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,Nelu Ploiesteanu isi da cu parerea la relatia pe care o are acordeonistul Marian Mexicanu cu Paula fosta sotie ''Un retard mintal,si-a lasat femeia,voi chiar a-ti pus botul ca sau despartit astazi in se cearta iar dupa emisiune sunt sot si sotie,numai stie cum sa iese in evidenta,e josnic ceea ce face pentru ca este renumit ca acordeonist in toata tara si asa isi strica imaginea'' a explicat Nelu Ploiesteanu pentru Gazeta Mondena.

Contactat de Gazeta Mondena ! Marian Mexicanu nu a dorit sa ii raspunda cantaretului Nelu Ploiesteanu referitor la parerea pe care o are el.

(Livia Manescu)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu