10 februarie 2015

EXCLUSIV ! Tanarul eliminat de la „Supermodels”, eliminat de Catalin Botezatu il ataca dur : ''E un frustrat si un homosexual ''

George Mencu s-a inscris la „Supermodels by Catalin Botezatu” mizand pe faptul ca are un look androgin. Este baiat, insa are voce, atitudine si comportament feminin, caracteristici despre care a crezut ca il vor ajuta sa se lanseze in lumea modellingului.

Din pacate, el nu s-a descurcat bine la prezentarea de moda la care a participat, in editia de ieri seara a emisiunii de la Kanal D, astfel ca a fost eliminat din concurs.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,George Mencu tanarul care a fost refuzat de Catalin Botezatu in emisiunea „Supermodels by Catalin Botezatu”vrea cu orice pret sa il atace : ''El s-a legat de fizionomia mea si de sexualitatea mea dar el nu se uita la el ca toata lumea stie de el ca este homosexual si nu numai eu spun asta chiar si pe internet daca dati un search pe google Catalin Botezatu este homosexual cu siguranta o sa gasiti,nu pricep de ce a facut prejudecati chiar nu e corect ceea ce face el,oricum ii multumesc pentru tot mai ales producatorilor,apropo am uitat el este un frustrat se crede o mare stea dar nu e asa '' a declarat suparat George Mencu care a fost respins de Catalin Botezatu din emisiune.
Catalin Botezatu nu a vrut ca tanarul sa mearga mai departe in etapa urmatoarea pentru comportamentul feminin pe care il are : ''George, esti un personaj! Ti-am admirat din prima curajul si responsabilitatea, sa infrunti si sa sfidezi oameni care catalogheaza repede si gresit. Apreciez ca vrei sa faci ceva, dar lumea modellingului e prea mult pentru tine. Ti-am spus ca esti o provocare pentru mine, dar nu stiu unde sa te incadrez, nu stiu ce poti fi '' a spus Bote in propria lui emisiune.

(Mirela Bujor)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu