13 februarie 2015

EXCLUSIV ! Sosia Monicăi Gabor îi face în ciudă lui Baldovin! A îmbrăcat rochia de mireasă, după ce i-a dat papucii


Cristina Canela, cunoscută în lumea showbiz-ului drept sosia Monicăi Gabor, a avut o apariţie surprinzătoare, după despărţirea de solistul Marius Baldovin, cu care avea planuri de căsătorie. Târgujianul îi oferise şi inelul de logodnă, în luna iunie a anului trecut, chiar la Poarta Sărutului, însă nu au mai apucat să-şi jure iubire veşnică, din cauza distanţei, spune ea. Acum tânăra a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a-i arăta lui Marius ce a pierdut.

„Este vorba despre un pictorial realizat la Casa de Modă a creatoarei Romaniţa Iovan, care m-a ajutat foarte mult. Îmi doream enorm să probez rochiile ei de mireasă şi aşa am ajuns să fac poze îmbrăcată aşa. E prima dată când am îmbrăcat rochia de mireasă şi era normal să am foarte mari emoţii. Nu este dureros să fac asta după ce Marius mi-a dat inelul, pentru că pe mine m-au cerut foarte mulţi băieţi în căsătorie. Marius a fost al doilea şi acum m-a cerut actualul. Dacă o relaţie n-a mers şi s-a terminat rău, înseamnă că n-a fost să fie şi acea persoană nu te-a meritat'' a declarat in EXCLUSIVITATE pentru site-ul Gazeta Mondena.

(Ana Maria Nedelcu)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu