2 februarie 2015

EXCLUSIV ! Sanzi,Trasca si Zavo comenteaza despre clipul recent facut a lui Baldovin : '' Ma bucur pentru el ca vrea ceva de la viata /Sa lase scandalurile si sa se apuce de muzica'' ! Vezi ce au declarat fostele ''iubite'' despre clipul lui facut


Cantaretul de muzica populara,Marius Baldovin se pare ca se face baiat bun in showbiz-ul romanesc si trece la fapte serioase.

Artistul care are o copilarie nu tocmai frumoasa din pacate,acesta vrea sa fie vazut cu ochii buni de oameni si trece la ce stie el sa faca mai mult,de a canta.

Baldovin a povestit in EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro despre noul sau videoclip care vrea sa si dea lovitura in showbiz ''Nu vreau sa-mi mai stric imaginea pe care am avut-o inainte de scandalurile pe care le-am avut,vreau sa fiu acela Marius Baldovin care era apreciat de foarte multa lume ,in special aceasta melodie este dedicata pentru parintii mei care m-au abandonat de mic copil si sufar enorm de mult dupa ei ''a declarat Marius Baldovin pentru Gazeta Mondena.

Daca ne amintim de scandalurile prin care a fost Baldovin sunt acelea care nu tocmai ii creea o imaginea foarte buna la lume,acum Baldovin vrea sa demonstreze ca stie sa cante si nu degeaba a urmat cursuri de calificare in domeniul muzical.


Contactate de site-ul Gazeta Mondena ! Rivalele lui Baldovin isi dau cu impresia la noul lui videoclip care l-a scos de 2 zile cu titlu ''Surioara,sora mea''.

Sanzi : Eu i-am spus de atatea ori de fiecare data sa numai creeze scandaluri cu diferite personaje si sa se apuce de muzica ca are voce.

Simona Trasca : Ma bucur pentru el ca incepe din ce in ce sa isi creeze o imagine buna decat ceea care il punea urat in fata oameniilor.


Zavo : Nu vreau sa mai comentez nimic de acest personaj,decat atat sa-i aiba succes ,La revedere '' a spus Oana Zavoranu.

VIDEO : 

(I.D.)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu