4 februarie 2015

EXCLUSIV ! Razboiul continua intre fosta sotie a lui Marculescu si actuala iubita a lui ! Samira : '' Esti o penala /Te-ai culcat cu un barbat din Alexandria care ti-a daruit un apartament ''


Razboiul continua intre iubitele lui Costin Marculescu,dupa ce sau balacarit la TV,ba mai mult si-au adus cuvinte jignitoare in fata natiuni.

Ella susţine că Samira, actuala iubită a lui Costin Mărculescu, beneficiază de ajutor social şi nu are banii pe care susţine că i-ar avea.
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro ,iubita actuala a actorului Costin Marculescu vrea cu orice pret sa dea de pamant cu sotia lui Marculescu : ''Doamna Marculescu sa numai spuna de mine ca mi-am schimbat barbati ca pe ciorapi,ea sa-si vada de barbati ei care i-a avut,acum cateva zile un barbat care a dorit sa ma contacteze sa-mi spuna despre doamna Ionela mi-a spus ca i-a cumparat un apartament in Alexandria dupa care ea si l-a vandut,cum poate sa orbeasca despre trecutul meu cand ea si-a vandut apartamentul care un barbat i l-a oferit ,probabil i-a facut un sex oral ca sa il aiba '' a declarat Samira Stela Socaci pentru Gazeta Mondena.

( I.D.)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu