4 februarie 2015

EXCLUSIV : O bila neagra pentru Cristi Brancu ! S-a jurat ca niciodata nu il cheama pe Costin Marculescu in emisiunea lui, dar a facut-o pana la urma de l-a invitat


Acum ceva timp ! Cristi Brancu a facut un TOP10 vedete care niciodata nu le-ar chema niciodata in propria lui emisiune,dar se pare ca Brancu a facut-o pana la urma de a il invita pe personajul pe  care a zis ca niciodata nu il cheama in emisiune atat cat el o prezinta.

Intrebat de un alt site tabloid clasamentul vedetelor care niciodata nu le-ar fi chemat in emisiunea lui :
Ne poţi face un clasament al vedetelor autohtone, în funcţie de preferinţele tale? Să zicem un TOP 10?
Complicat. Hai să zicem TOP FERIŢI-VĂ DE EI!
1. Bianca Drăguşanu

2. Nelson Mondialu'

3. Narcisa Guţă

4. Denisa Botcari

5. Costin Mărculescu

6. Marcel Toader

7. Codin Maticiuc

8. Vica Blochina

9. Marius Baldovin

10. Radu Banciu


Ups ! Prins cu mata-n coada ,acesta s-a jurat ca niciodata nu il cheama pe Costin Marculescu in emisiune,dar pana la urma l-a invitat.Oare sa il mai credem pe Brancu ?
Acum o saptamana ,Costin Marculescu a venit cu o poveste de dragoste dupa 13 ani,si-a reintalinit dragostea si chiar a fost invitat de Cristi Brancu care sustinea sus si tare sa se fereasca de el si sa nu isi asocieze imaginea.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu