24 februarie 2015

EXCLUSIV ! Dorian Popa iti vorbeste despre iubire : '' Dragostea nu trebuie cautata ''

E frumos ca un zeu tanar, e un romantic, e un artist talentat si un om atent, politicos si plin de bunatate. Dorian Popa, unul dintre cei mai iubiti artisti, devenit celebru prin aparitia in LaLa Band, ne-a vorbit despre frumusetea muzicii si a iubirii, despre greutatile vietii, despre drumul sau cu suisuri si coborasuri, cu izbanzi si orgolii, al primului sau sfert de veac si de viata.

Gazeta Mondena: Cat de pregatit erai pentru ce s-a intamplat in viata ta de cand faci parte din LaLa Band?
Dorian Popa: Cu mana pe inima pot sa spun ca nu ma asteptam nici la jumatate din ceea ce mi s-a intamplat. Nici macar cei care viseaza nu se asteapta sa primeasca, uneori, ce si-au dorit, ce sa mai spun de mine? Eu nici n-am indraznit sa visez la asemenea cariera sau la o asemenea evolutie in lumea artei. Ma vedeam mergand la birou, unde speram sa excelez, dar totul s-a schimbat la 180 de grade si acum imi canalizez toate eforturile aici.
Gazeta MondenaNu aveai planuri legate de arta, de muzica?
Dorian Popa: Visezi la multe cand esti mic... Dar cand am inceput sa ma trezesc la realitate, am zis ca e momentul sa ma decid ce vreau sa fac cu viata mea, asa ca am ales sa merg pe partea de economie.
Gazeta MondenaDe ce? Ce te-a atras catre zona aceasta?
Dorian Popa: Bunica mea, Dumnezeu s-o ierte, era contabila. La un moment dat, acum cativa ani, atunci cand partea contabila a trecut de la scrisul de mana la calculator, ea nu s-a mai descurcat. Stiind ca sunt elev la mate-info, s-a gandit ca pot sa o ajut, asa ca eu tineam contabilitatea pe calculator, iar ea, pe foaie. De aici a pornit totul. Asa ca am spus ca, daca tot imi place si ma pricep, daca tot incepusem sa o inteleg din ce in ce mai bine, de ce sa nu merg mai departe? Si asa am dat la ASE.
Gazeta Mondena: Ai si cantat in acest timp?
Dorian Popa: In afara de cei trei ani in care am luat ore de pian in clasele a doua, a treia si a patra, nu aveam tangente cu muzica decat atat cat sa cant in baie si prin casa. N-am cochetat cu muzica si cu actoria. Nu pot sa spun nici macar ca muzica era un hobby pentru mine, pentru ca atunci cand ai un hobby, cauti sa te perfectionezi in directia aceea, or, tot ce faceam eu era sa ascult muzica si sa fredonez non-stop, pentru ca asa fac eu de obicei, dar nu faceam nimic altceva.
Gazeta MondenaSi, totusi, cum ai ajuns aici?
Dorian Popa: Mama mi-a spus intr-o zi ca e un casting pentru un serial pe Acasa TV. Si atunci cand mi-a spus, mi-am dat seama ca imi surade ideea. O latura de artist exista in mine, o inclinatie mostenita din partea mamei, care a fost profesoara de canto. Eu mai participasem la cateva concursuri in liceu, cum sunt cele de Mister, pentru ca imi placea expunerea artistica. Asa ca participarea la castingul acela m-a atras si am decis sa incerc. Iar cand am ajuns, am aflat ca e mai mult decat un serial, ca este un muzical, lucru la care eu nici nu ma asteptam. De cand am aflat ca nu va fi un simplu serial, am facut cateva eforturi de a castiga experienta, poate ca nu foarte mari, dar eu am incercat. Si, la casting, le-am spus de la bun inceput ca tot ce voi presta, cu ghilimelele de rigoare, nu este deloc slefuit. Este doar ce am eu de la Dumnezeu. Dar ei au vazut in mine ceea ce voiau sa vada…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu