5 februarie 2015

EXCLUSIV ! Daca vede actrita Carmen Trandafir ce face fiul ei pe internet o sa moara de rusine ! Vezi ce face fiul actritei si cum o convinge pe un manechin sa isi dea intalnire cu el


Soc in showbiz ! Nu credeai asa ceva ca o sa se intample ! Fiul actritei Carmen Trandafir pare sa cucereasca domnisoarele mioritice din lumea mondena si le propune sa iese cu el la o intalnire fie ca e amoroasa.

Mihai Trandafir,fiul lui Carmen Trandafir pare sa o cucereasca pe Casandra Ogica, fosta sotie a lotomanului Stelian Ogica si ii propune sa se intalneasca cu el la o cafea,ba mai mult acesta pare sa-i transmita complimente frumoase.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro ,Casandra Ogica vorbeste in PREMIERA despre fiul actritei cum acesta ii transmite mesaje in fiecare zi ''Nu stiam ca este fiul actritei Carmen Trandafir,nu ma asteptam sa ma abordeze chiar copii actorilor din Romania,ce sa zic ,nu este genul meu de baiat ca sa am o relatie cu el,eu sunt in Germania sunt fericita si ma bucur de mine unde sunt'' a explicat Casandra Ogica pentru Gazeta Mondena.

Va relatam in EXCLUSIVITATE cateva conversatii dintre fiul actritei Carmen Trandafir si Casandra Ogica .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu