19 februarie 2015

EXCLUSIV ! Concurentul care l-a dat gata pe Banica jr. la “X Factor”,Lucian Isar acuzat de colegii lui ca ar fi homosexual : ''Are o colectie de haine de femei in casa / Ii place sa se imbrace in ele ''


Lucian Isar a amuzat o intreaga Romanie prin prestatia lui de la “X Factor”. Tanarul a interpretat melodia de la “Surprize, surprize”, moment care l-a determinat pe durul Banica jr. sa reactioneze si sa ii dea un “Da”, desi nimeni nu se astepta la asa ceva! Culmea, Lucian a fost acceptat mai departe in show dupa ce a mai primit un vot de incredere de la… Brenciu.

Dincolo de evolutia lui de pe scena concursului de talente, Isar este o persoana simpla, amarata, care isi castiga banii greu si cu multa truda.

Aceleasi surse spun si in ce conditii locuieste Isar. “Lucian sta intr-o garsoniera micuta din Slatina, impreuna cu fata care l-a insotit la auditiile de la “X Factor”! Isi imparte cu ea chiria, care este de 300 de lei pe luna, si se mai ajuta, ca ambii sunt saraci. E greu, dar el spera sa poata da lovitura in muzica si aiba intr-o buna zi casuta lui. De aceea, si participa la toate concursurile, a fost de patru ori la "Romanii au talent", iar la "X Factor" a trecut in faza urmatoare”, ne-a mai spus amicul tanarului.


In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro , surse din anturajul concurentului de la X Factor,Lucian Isar spun de el ca ar fi homosexual ''Lucian este intradevar homosexual,dupa cum vedeti si in poze are o colectie de haine si tocuri de femei ii place foarte mult sa interpreteze foarte mult multe domnisoare din lumea mondena dar si de cantarete de muzica populara,sunt 100% ca este homosexual pentru ca a intretinut si relatii sexuale cu barbati din Slatina '' a mai spus unul dintre colegi lui de camera sociala pentru Gazeta Mondena.

(Marius Baldovin)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu