9 februarie 2015

EXCLUSIV ! Ana Mocanu a ramas somera ! A fost data si de la Antena Stars


Ramasa somera de la trustul Inctat Media Group ,focoasa roscata i-a o decizie drastica cand este vorba de locul ei de munca.

In EXCLUSIVITATE pentru Gazeta Mondena ! Ana Mocanu vrea sa treaca de perioada in care a fost ca si umplutura de asistenta TV ''Consider ca job-ul meu a fost foarte frumos si mai ales ca am avut in spate o echipa cu care m-am mandrit intodeauna,pot sa va spun ca am respectat regulamentul care ei mi l-au cerut intodeauna,asa a fost sa fie sa fiu data afara si de la Antena 1 si de la Antena Stars '' a explicat Ana Mocanu pentru Gazeta Mondena.

Danseaza in clipuri la manelisti 

Focoasa dansatoare promite tuturor faniilor sai ca nu iese din peisajul monden si ca o sa participe la evenimente mondene sau in clipuri muzicale '' Nu am renuntat la job-ul pe care il aveam inainte de a fi asistenta TV ,job-ul meu este sa dansez in clipuri muzicale  doar asta stiu sa fac sa dansez pentru ca imi place foarte mult ''a mai explicat Ana Mocanu.


Unde a lucrat ?

Ana Mocanu,fosta asistenta TV in cadrul emisiuni nocturne de la Antena 1 ,dupa care a intrat in echipa de la Star Matinal de la Antena Stars.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu