16 februarie 2015

Ellie White, cu ochii in lacrimi! Uite ce a aflat despre bebelus in urma ecografiei

Insarcinata in 5 luni, cantareata Ellie White a aflat sexul pe care il are copilul pe care il poarta in pantece. In luna mai, artista si logodnicul sau, Doru Tinca, vor deveni parintii unei fetite.

De dimineata, cei doi au mers la medic pentru o ecografie. Parinti ai unui baiat, artista si Doru Tinca abia asteptau sa afle sexul celui de-al doilea copil.

"«Este fetita!», mi-a spus doamna doctor, in timp ce toti ne uitam pe ecranul aparatului de ecografie. Ochii mi s-au umezit instantaneu! Desi ma aflu la a doua sarcina, am fost coplesita de mari emotii, aproape totul este diferit... toate trairile sunt schimbate fata de ceea ce am simtit la Mihaita", a marturisit Ellie White, emotionata, pe blogul personal.

Cantareata este in culmea fericirii. "L-am strans pe Doru de mana si am zambit fericita, credeam ca am tot ce imi doresc, insa acum viitorul a inceput sa capete pentru mine un contur mult mai clar, parca totul se asaza asa cum trebuie. Ne faceam planuri sa folosim si cateva dintre hainutele si jucariile lui Mihaita, in cazul in care venea pe lume un fratior. Insa, acum vizualizez deja hainutele roz, papusile si cum o voi alinta aranjandu-i buclele... Stiu ca pare desprins dintr-un film, dar asa ma simt acum!!!", a mai scris artista.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu