19 februarie 2015

Ea este tanara care reprezinta Romania la Miss Europe World 2015

Ea este tanara care reprezinta Romania la Miss Europe World 2015
Bianca Mihalache va reprezenta Romania in competitia de frumusete internationala Miss Europe World 2015 din Beirut, Liban, care a debutat pe 10 februarie si se va incheia pe 3 martie, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

In urma selectiei nationale Miss Europe World Romania 2015, organizata la sfarsitul saptamanii trecute de ExclusivEvent, agentia detinatoare a licentei Miss Europe World in Romania, Bianca Mihalache a fost desemnata castigatoare.

Bianca Mihalache este deja in Beirut, reprezentand Romania la Miss Europe World 2015, o competitie care se desfasoara in perioada 10 februarie - 3 martie.Bianca Mihalache locuieste in Bucuresti, are 19 ani, 1,74 metri inaltime, iar dimensiunile ei sunt 84-59-90. Ea este studenta in anul I la Academia de Studii Economice Bucuresti - Facultatea de Business si Turism.

Bianca Mihalache va reprezenta Romania pe scena marii finale din Beirut, in fata a sute de milioane de telespectatori din intreaga lume, purtand tinute semnate de designerii Raluca Martinescu si Cristiana Maria Purdescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu