21 februarie 2015

Denisa Botcari o desfiinteaza pe Consuela di Monaco : '' A jucat foarte prost '' / Nici nu are talent '' ! FOTO

Capcana Starurilor de la Antena Stars,atrage dupa sine si oameni care isi dau cu parerea despre rolul jucat in aceasta emisiune.
 Sambata seara a fost ca si invitata la Capcana Starurilor a fost Consuela di Monaco ,ambasadoarea frumusetii in care a jucat un rol important din viata ei.Denisa Botcari a fost una care a comentat despre farsa zilei in care Consuela di Monaco era in aceea farsa de la Antena Stras,asa ca blonda din Capitala nu a mai rezistat si a postat un mesaj dur la adresa Consuelei di Monaco '' Deci eu lesin de ras,Vazut o "capcana" mai proasta!!! Consuelo de monaco??? Pe bune???asa ceva?????? Ai de capul meu !!!!!! '' a scris Botcari pe contul ei de socializare.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul Gazeta Mondena ! Consuela di Monaco i-a dat replica dupa ce a auzit ca o vorbeste de rau ''Pai ea ajunge la nivelul meu,cand o sa ajunga la nivelul meu atunci sa vorbeasca de mine,ea niciodata nu se compara cu mine,eu am avut-o in lista pana cand am vazut ca ea se culca cu diferiti barbati si se face de rusine la TV,pai ea are tupeul sa vorbeasca de mine cand ea nu e la nivelul meu ''a declarat Consuela di Monaco,nervoasa pe Botcari.


UPDATE ! 22:05 - Se pare ca Denisa Botcari a sters comentariul cu privire la ambasadoarea frumusetii Consuela di Monaco.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu