2 februarie 2015

Delia – Ştim ce-i aduce luna martie

delia 1 viva
Delia este genul de fată care știe ce vrea. Iar pentru pic­torialul nostru și-a dorit un look inspirat de moda anilor ’70. Pentru asta, a venit la ședința foto cu un geamantan mare de haine și încă trei pălării puse una peste alta pe cap! Cumpă­rase de la Viena tot felul de accesorii ciudate din târg, cu gândul că va folosi poate o parte dintre ele la show-ul de la Sala Palatului.Delia, mai e puțin până la mult așteptatul concert. Ai stabilit toate detaliile?

Nu mai e mult și totuși mai e o veșnicie. Evenimenul de la Sala Palatului este unul major, nu este posibil să ai toate detaliile gata cu aproape două luni înainte. Dar pot spune că împreună cu echipa mea lucrăm in­tens la acest lucru.


Ce noutăți pregătești? Cum îți vei surprinde pu­blicul?

Pregătesc o Delia mai sen­sibilă, mai expusă, mai sin­ceră. Publicul nu își poate imagina la ce să se aștepte. Show-ul e cu totul special, îmi doresc să trăim împre­ună povestea acestuia. Va fi o experiența unică.

Câte piese vei cânta?

Nu am un număr de pie­se, mai ales că multe vor fi reinterpretate și mixate în­tre ele. Pot spune, însă, că va fi un deliciu auditiv, pe scenă alături de mine vor fi bandul meu mirific și o or­chestră.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu