5 februarie 2015

DANIELA CRUDU, SIMONA TRAȘCĂ şi MĂDĂLINA PAMFILE, ridicate de poliție. Dosar de proxenetism!


Sex, vedete droguri și excursii – aceasta pare a fi rețeta unei rețele de proxenetism, depistate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.Daniela Crudu, Simona Trașcă, Mădălina Pamfile au fost duse la secția de poliție.


Mai multe persoane sunt audiate la Secția 19 Poliție, în aceste momente. Printre ele se numără și Daniela Crudu, Simona Trașcă, Mădălina Pamfile, Denisa Biţă, Rellys Tonu, Diana Gureşoaie,Ana Cubas şi alte fete cunoscute în lumea mondenă. Peste 50 de fete au fost chemate, în total, la Poliție.

Polițiștii Secției 19, cei de la Serviciul de Investigații Criminale al Sectorului 5, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, efectuează cercetări într-un dosar de proxenetism cu prostituate de lux, dar și din lumea show-biz-ului.

Surse judiciare precizează că printre clienți se numără Puiu Popoviciu, Ioan Neculaie, Irinel Columbeanu, Horia Sima, dar și fiul lui Adriean Videanu, Andrei Valentin.

Tarifele plecau de la 1.000 de euro, iar ”domnii generoși” suportau și cheltuielile excursiilor în străinătate sau le ofereau cadouri prostituatelor de lux, scrie Libertatea .

Un comentariu:

  1. n-am shtiut ca crudutza are un poponetz atat de sexy.shtiam ca i se spune ''poponetz'',dar nu shtiam de ce.oricum,aceste 2 ymi amintesc de legatura lezbiana dintre dana haralambie shi iehovista nemesh maria[care datorita acestui fapt yshi discrimineaza fiul in toate felurile ca sa-shi apere aceasta relatzie considerata''pacatoasa''].n-ui bine sa ai o asha mama.

    RăspundețiȘtergere