13 februarie 2015

Cu cine se iubea Elena Udrea nebuneste in masina

Elena Udrea
Procurorii anticoruptie au emis marti, la ora 21.40, ordonanta de retinere pentru deputatul PMP Elena Udrea, in dosarul Microsoft. In conditiile in care in ultimele zile, subiectul a fost dezbatut pe toate partile in media, la iveala ies si picanterii din viata “blondei de la Cotroceni”.

In trecut, frumoasa blonda a fost iubita unui mare stelist: Ilie Stan. Informatia a fost oferita presei de Corneliu Vadim Tudor, pe vremea cand cel poreclit "Iliesta" era numit la carma Stele.

"Elena Udrea a fost marea lui iubire. Ea era scolarita la Buzau, acum vreo 20 de ani, cand erau impreuna. Ilie avea o Dacie alba, in care se tot giugiuleau când se intalneau", a declarat Vadim Tudor.
Ilie Stan era in urma cu 20 de ani vedeta locala dupa ce a ajuns titular la Steaua. Elena Udrea avea la vremea respectiva 18 ani si aspiratii mari.

"E adevarat ca am intalnit-o pe Elena Udrea, fiind amandoi buzoieni", s-a rezumat sa recunoasca atunci fostul antrenor al Stelei, dar Vadim a venit cu noi dezvaluiri: "Elena Udrea a venit de la Buzau la Bucuresti, dupa el, si se iubeau nebuneste in masina lui. Ce, e vreo rusine asta?!".

In prezent, Elena Udrea este urmarita penal si a fost retinuta pentru trei fapte de trafic de influenta - in legatura cu incheierea si derularea acordului cadru de licentiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente si a actelor aditionale la acestea, in legatura cu derularea contractului e-România si in legatura cu pretinderea si primirea a 500.000 de euro -, precum si pentru spalare de bani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu