20 februarie 2015

Cristian Tabara s-a ingrasat enorm. Uite cum arata acum prezentatorul TV!

Cristian Tabara
Cristian Tabara a fost unul dintre cei mai apreciati prezentatori de la Pro TV. In urma cu cativa ani insa a decis sa se retraga din lumina reflectoarelor.
Cristian Tabara
Realizatorul Tv a fost intotdeauna un barbat corpolent, insa in ultimii ani s-a ingrasat si mai mult.Ajuns la 47 de ani, Cristian Tabara nu s-a indepartat de tot de televiziune. El are o emisiune la un post din Republica Moldova, unde realizeaza reportale culturale.

A  fost implicat intr-un scandal sexual!
Cristian Tabara
Cunoscutul moderator Cristi Tabara a fost acuzat in 2010 de fiica uneia din fostele sale iubite ca ar fi incercat sa o agreseze sexual. Ancheta a ajuns pana la Parchet si scandalul a tinut prima pagina a publicatiilor o buna bucata de vreme. Din fericire, totul s-a solutionat favorabil lui, dupa ce toti apropiatii i-au sarit in aparare, ba chiar si fosta sotie care a declarat ca ar fi imposibil ca el sa faca asa ceva intrucat este un om cu frica lui Dumnezeu.
Cristian Tabara s-a ingrasat enorm. Uite cum arata acum prezentatorul TV!
Dupa o perioada, cand lucrurile s-au mai linistit in viata lui, Cristi Tabara s-a recasatorit cu Loredana Lascu, acum in varsta de numai 28 de ani. Loredana este si ea un om de presa, debutand pe micul ecran ca prezentatoare la Televiziunea Transilvania din Oradea, iar apoi, lucrand ca redactor sef la o revista din localitate.

sursa : ele.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu