12 februarie 2015

Cristian Hrubaru este noul prezentator al Cronicii Cârcotașilor


Din martie, Cronica va da puterea poporului, tocmai pentru a arăta că toţi sunt Cârcotaşi, fie că vorbim despre vecinii de la bloc, oamenii din trafic, colegii de serviciu, chiar şi rudele dorite sau mai puţin dorite. Da, România este plină de Cârcotaşi, iar emisiunea de la Prima TV nu face altceva decât să le dea acestora o voce. De fapt, două: Ioana Petric şi Cristian Hrubaru.

“Cronica Cârcotaşilor va exista atât timp cât în România vor exista Cârcotaşi. Anul ăsta a venit rândul meu să stau la pupitru şi să fiu vocea Cârcotaşilor din toată ţara. Dacă nu eram eu, mai existau alte 20 de milioane de variante”, spune Cristian Hrubaru, noul partener de pupitru al Ioanei Petric.

Rockerul ţine să ne asigure că “nu o să fie Cronica Ioanei şi a lui Hrubaru. O să fie Cronica CÂRCOTAŞILOR, în adevăratul sens. Cronica tuturor Cârcotaşilor din România”. Cristian Hrubaru este, printre altele, şi voice over pentru materialele din emisiune şi va împlini în curând 10 ani de la intrarea în echipa Cronicii.

Cronica Cârcotaşilor este cea mai longevivă emisiune de divertisment din România. În noul sezon, care debutează în luna martie, la Prima TV, misiunea show-ului va fi mai mare decât a-şi face fanii să râdă. Va scoate în evidenţă şi faptele bune, precum şi oamenii remarcabili care fac din România o ţară de Cârcotaşi aşa cum va continua să amendeze toate bâlbele, greşelile, prostioarele şi ruşinicile care enervează.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu