19 februarie 2015

Ce a facut Amna pentru a arata beton in doar cateva luni de la nasterea micutului David


Imaginea Amnei e mai sexy ca niciodata, desi a nascut in urma cu doar jumatate de an. Cel mai nou videoclip al artistei sta marturie in acest sens, fiind un clip de imagine, in care regizorul Khaled Mokhtar, cunoscut de la videoclipurile Innei si ale Antoniei, a gasit formele Amnei suficient de apetisante incat sa ii sugereze tinute sumare.
Dupa ce a incercat tot felul de tratamente la diferite saloane, si nenumarate retete ale bunicii acasa, Amna a descoperit ce functioneaza perfect in cazul ei. „Am avut o gama larga de posibilitati, am incercat cam tot ce am auzit ca face minuni. Sub indrumarea doctoritei Andreea Lungu, am reusit sa-mi repar fata, sa scap de acnee si sa slabesc localizat in doar trei luni gratie Selenia. Acum merg doar de doua ori pe luna pentru mentinerea rezultatelor. Eram foarte stresata, caci urma sa filmez videoclip, iar pe scena nu da tocmai bine sa arati nepasator, iar concertele au inceput serios odata cu luna indragostitilor”, a explicat Amna.

„Corporal, Amna nu luase foarte mult in greutate. Ea avea nevoie de ceva tonifiere si slabire localizata, remodelare pe anumite zone. Cu acest tratament, care actioneaza cu ajutorul unor principii extrem de eficiente – radiofrecventa, infrarosu si vacuum, rezultatele au fost rapide. Facial, din cauza dereglarilor hormonale din perioada sarcinii si cea post-natala, tenul ei avea nevoie maxima de hidratare profunda si de stergerea urmelor lasate de acnee. Radiofrecventa si electroporeza au ajutat tenul sa arate impecabil dupa numai trei sedinte.”, explica dr. Andreea Lungu.

Single-ul "Evacuat", marca Kazibo, cu videoclipul aferent, urmeaza sa fie lansat foarte curand, cel mai probabil la inceputul lunii martie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu