20 februarie 2015

AUDIO ! EXPLICATIA artistului care canta la orice gaura ! ''Nu este semn obscen ce am facut eu''/ ''Am avut la examen asa ceva ''


De mai bine de 35 trăieşte din muzică. Profesor la o şcoală de artă, la mai bine de 65 de ani, bărbatul cântă şi construieşte instrumente muzicale bizare. În timp, a reuşit să îşi uimească elevii cu talente nebănuite, mai ales că mărturisește, cu mândrie, că poate cânta la...orice gaură!

Ştefan Popescu, profesor al unei şcoli de artă din Târgu Jiu, a fost la un pas de a intra în Cartea Recordurilor, cu cel mai mare nai din lume. Nu s-a oprit, însă aici. De-a lungul timpului, artistul gorjean a dobândit experienţă cum puţini cântăreţi de muzică populară o au. A reuşit să construiască 37 de instrumente şi pseudo-instrumente, din orice.


In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro , Digi Fonf asa cum este numit in Targu-Jiu a vorbit in PREMIERA si vrea cu orice pret sa explice situatia in care multi au ras de el din cauza semnului obsecen care il face ''Nu exista asa ceva pentru ca nu ai cum sa faci coloana sonora,daca ma cheama cineva la emisiune si cant live cum pot sa fac asa ceva pentru ca ,adica melodia nu se poate face decat sa introduci ceva acolo si mergi pe coloana sonora pe melodie pentru ca mergi pe octava si notele sunt 7 ,cum sa faci melodia astfel ''  a explicat artistul care este dezamagit de multor emisiunii ca l-au luat ca si un om care face haz de necaz.

Vezi explicatia mai detaliata a dascalului care canta la orice gaura :
(Marius Baldovin)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu