12 februarie 2015

Așa nu ai mai văzut-o niciodată! Sexy târgujianca în cele mai inedite ipostaze

staic2
Frumusețea cu efort se întreține, iar ea o știe. Tocmai din această cauză, târgujianca din imagini face toate eforturile necesare pentru a se asigura că bărbații întorc în continuare capul după ea. Isabela Staic este una dintre cele mai sexy prezențe ale paginilor presei locale, dar ,,statutul” acesta nu a venit fără o serie de sacrificii din partea roșcatei.
staic
Cură de slăbire, antrenamente la sala de fitness, o serie de intervenții estetice și nu în ultimul rând, multe ședințe de solar. Toate acestea i-au fost și îi sunt necesare Isabelei Staic pentru a rămâne în aceeași formă fizică cu care reușește să îi impresioneze pe domni și să le facă invidioase pe doamne. De curând, aceasta a postat pe pagina sa de socializare o serie de fotografii provocatoare de la o ședință de bronzat. Fără inhibiții și lipsită de pudicitate, Isabela a pozat în costum de baie, iar, spre deliciul domnilor din lista sa de prieteni virtuali, a postat fotografiile pe pagina sa de Facebook.A devenit imaginea solarului

Isabela nu doar s-a fotografiat în cele mai intime ipostaze la solar, ci a și devenit imaginea solarului respectiv, la acest lucru contribuind atât faptul că este o persoană cunoscută la nivel local, cât și numărul mare de vizite pe care le face la solar pentru a se asigura că, fie iarnă, fie vară, bronzul ei este ideal.

S-a făcut remarcată la „Burlacul”

Isabela Staic a devenit cunoscută în urma participării la emisiunea „Burlacul”, difuzată de Antena1. Deși nu a reușit să treacă de „repartiția” făcută de burlacul din sezonul respectiv al emisiunii, Vladimir Drăghia, apariția la o emisiune difuzată de un post de televiziune național i-a adus gorjencei un plus de notorietate la care nu se aștepta. Astfel că, în scurt timp de la participarea la emisiunea „Burlacul”, Isabela a reușit să rămână în domeniul televiziunii, de-a lungul timpului fiind implicată în mai multe proiecte de televiziune.

Sursa ;gorj-domino.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu