12 februarie 2015

Aniversari de vedete. Iata ce torturi trasnite primesc!

Vedetele primesc lucruri trasnite daca ar fi sa ne luam dupa ce torturi ciudate ajung pe mesele lor aniversare.

Brigitte Sfat

38 de ani a implinit in weekendul care a trecut Brigitte Sfat, sotia lui Ilie Nastase. La petrecerea aniversara, focoasa bruneta a imbracat o rochie rosie mulata si cu un decolteu generos. Asta desi alaturi i-au fost doar sotul, copiii si cativa prieteni apropiati.


Stiindu-i prea bine gusturile in materie de fashion, Ilie Nastase s-a gandit ca, pe langa buchetul urias de trandafiri, sa ii ofere sotiei sale si un tort in forma unei genti Chanel.

Gheorghe Hagi

De cateva zile, Gheorghe Hagi sarbatoreste implinirea a 50 de ani. Una dintre petrecerile-surpriza i le-au pregatit cei de la Galatasaray, care i-au daruit si un tort cu steagul echipei la care acum fostul international activeaza ca antrenor.Iar daca in anii trecuti a primit si un tort in forma unui teren de fotbal, Hagi a primit de aceasta data unul sub forma unei coroane.

Marcel Pavel
Marcel Pavel si-a sarbatorit si el fiul cel mare, pe Richard, care a implinit 19 ani. Tanarul a avut alaturi familia, dar si un grup de prieteni apropiati. Si, pentru ca Richard invata la Liceul de muzica "George Enescu", prajitura aniversara a avut forma unui pian!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu