18 februarie 2015

Adela Popescu si Ioana Ginghina isi mentin silueta cu antrenamente ca la Hollywood

Adela Popescu si Ioana Ginghina isi mentin silueta cu antrenamente ca la Hollywood
Pentru ca primavara nu este departe, iar sezonul fustelor si pantalonilor scurti se apropie, vedetele autohtone vor sa fie iar in forma. Dar ce te faci cand timpul liber nu prea este si orele de sport nu le poti include in programul zilnic?

Se pare ca Adela Popescu si Ioana Ginghina au gasit solutia: sedinte de electrostimulare musculara.
electrostimulare musculara
Adela Popescu s-a apucat de electrostimulare musculara la Perform Studio si pentru ca nu are mult timp liber la dispozitie, intre repetitiile la teatru, inregistrari la studio si concertele in tara cu DjProject, a ales acest antrenament de 20 de minute care echivaleaza cu 3 sedinte la sala de fitness.
electrostimulare musculara
"Gata! Ne-am intors de la Susani unde am mancat cele mai bune preparate de sarbatori facute de mama mea, iar acum, pentru ca trebuie sa fim in forma la inceput de an, m-am decis sa ma apuc de aceasta forma inovatoare de sport, electrostimulara musculara combinata cu miscari de fitness, pentru ca mi-a placut la nebunie ideea ca o sedinta facuta la Perform Studio echivaleaza cu 3 ore petrecute la sala de fitness", spune Adela Popescu.

De-a lungul anilor, Adela a incercat multe tipuri de sport care au avut rezultate vizibile in timp, insa de data aceasta, vedeta a simtit efecte si dupa prima sedinta de electrostimulare musculara: "Nu am simtit ca fac efort, pentru ca se fac miscari simple, intr-un ritm foarte lent, insa muschii lucreaza intens. Dovada a fost a doua zi cand imi simteam fiecare muschiulet, oricat de mic si de ascuns ar fi fost", glumeste Adela.
electrostimulare musculara
Actrita isi imparte timpul intre repetitiile la teatru si atelierele de creatie MiniArtShow si este foarte incantata ca in foarte putin timp reuseste sa isi faca antrenamentul saptamanal: "Imi place ca am scapat si de geanta mare si incomoda de sala in care trebuia sa-mi car echipamentul, pentru ca la Perform Studio primesti tot ce ai nevoie, deci iata inca o problema rezolvata. Am facut deja 3 antrenamente si am slabit 1kg si jumatate, fara sa mai tin o dieta anume, zic ca e bine. Sper ca in 10-15 sedinte sa se vada rezultatele, pentru ca primavara bate la usa", povesteste Ioana Ginghina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu