3 februarie 2015

3 vedete cu masini vechi si urate. Iti vine sa crezi ce rable conduc?

Conturile lor se maresc lunar cu mii de euro, dar acest lucru nu se vede intotdeauna in masinile pe care le conduc. Este vorba despre unele vedete care ne surprind cu automobilele din dotare, vechi sau ridicol de mici, desi si-ar permite cu siguranta sa circule cu modele noi si impresionante. Iata cine sunt soferii celebri foarte modesti cand vine vorba de autoturismul personal!


1. Andrei Aradits


Actorul Andrei Aradits este un barbat chipes si de succes, a jucat in telenovele si filme si a semnat contracte consistente cu televiziunile. Asa ca ar fi firesc sa ti-l imaginezi la volanul unui bolid de lux sau cel putin al unei masini scumpe, pe care nu si-o permite oricine.


×

Ei bine, Andrei Aradits este mandrul posesor al unui batran Tico, lansat pe piata in anul 1991, pe care intentioneaza sa-l pastreze pana se va uza complet. Mai mult decat atat, vrea sa planteze un pom in el cand va veni momentul "inmormantarii":

"Pe Tico l-am luat dupa ce s-a nascut fiul meu, Eric (n.r. acum 7 ani). Parca 2.500 euro am dat pe el. E o masinuta care mi-e draga. Am trait unele dintre cele mai frumoase clipe in Tico. Stiu ca teoretic e o tabla cu un motoras, dar cand ma sui in el imi aduc aminte ce am trait. O sa ma despart de el cand o sa moara definitiv. Atunci o sa pun pamant in el, ii decupez acoperisul si plantez un pom. Vad ca inca mai merge batranelul", a declarat recent actorul.
2. Marina Almasan
Marina Almasan marturisea, intr-un editorial pentru ziarul "Ring", ca a ajuns sa fie mustrata de o prietena pentru "jaful de masina" pe care il conduce, mai exact un Volkswagen Bora vechi de 15 ani. Automobilul este foarte zgariat, are bara indoita si scutul scazut, adica arata altfel decat te-ai fi asteptat de la masina unei cunoscute vedete TV care se iubeste cu un miliardar.

"I-am explicat femeii ca nu fac parte din categoria fitoaselor pentru care rochia, poseta si masina alcatuiesc sigla de pe cartea de vizita. Ca, in opinia mea, valorile prin care un om se poate remarca sunt cu totul altele", se justifica vedeta postului TVR in acelasi articol

3. Mirela Stoian

Devenita celebra pentru rolul Lilei din trupa de umor "Vacanta Mare", Mirela Stoian a mostenit de la socrul sau un Trabant din anul 1981 si a strabatut drumurile in lung si-n lat la volanul lui, fara sa ii pese de parerea altora. Nici in perioada succesului fulminant de care s-a bucurat la Pro TV nu si-a schimbat masina, pe care a condus-o pana in anul 2010 cu fruntea sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu