19 ianuarie 2015

VIDEO ! Nicoleta Guta a avut un vis ciudat ca si-a pierdut copilul ! Vezi cum isi explica sentimentele prin cantec


Supararile o apasa din ce in ce mai mult pe Nicoleta Guta, despartita de fostul ei sot Andrei Caldararu se lupta cu morile de a-si creste copii pe care ii are cu el.


Nicoleta Guta a avut un vis ciudat in care se pare ca aceasta a crezut ca si-a pierdut unul dintre copii ei pe care il are cu fostul ei sot Andrei Caldararu ''Am avut un vis ciudat intr-o noapte si m-am gandit ca sa il explic printr-un cantec ,nu doresc nici la dusmanul meu sa treaca cum am trecut eu de a avea acest vis ciudat '' a explicat Nicoleta Guta pentru site-ul Gazeta Mondena.

Nici fanii nu au intarziat sa o sustina pe frumoasa Nicoleta prin momentele pe care le a avut dar si cu momentele prin care trece cu tatal ei ''Nu au plans doar mame,am plans si eu,si sunt doar o adolescenta. Se vede pe fata Nicoletei cat de tare isi iubeste copii. Imi pare rau pentru ceea ce are de tras. Este o femeie minunata '' /  Cu toate ca nu trec prin asa ceva , ingerasul meu are decat o luna , orice mi s-ar intampla pe lumea asta as murii cu el de gat , nu imi imaginam niciodata o dragoste atat de puternica si ce inseamna un copilas , acum imi inteleg parintii .'' au scris fanii Nicoletei Guta la videoclipul precedent.

VIDEO :

(Ana Maria Nedelcu)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu