13 ianuarie 2015

VIDEO ! Arthur de la Ceptura, ingropat la 3 metri sub pamant: "Nu mai pot sa ies si sa respir, ma simt foarte rau, noroc ca nu am gatul taiat" - VEZI ce i s-a intamplat


El si-a facut un culcus sub pamant, iar acoperisul care il proteja de ploaie si de vant s-a prabusit peste el. Astfel, baiatul a ramas prins sub improvizatia facuta pentru a putea supravietui, o fosta hazna. 

"In aceasta seara m-am bagat sa ma culc in grota in care sa stau si am auzit o bubuitura si dintr-o data au venit lemne si sticla peste mine. Nu mai pot sa ies de aici si nu stiu cat mai pot sa rezist pentru ca nu mai am aer. Am apelat disperat la dumneavoasta ca este singura mea sansa, sunteti singurii de care eram mai apropiat. Ma simt foarte rau, m-au lovit lemnele si geamurile, noroc ca nu mi-au taiat cioburile gatul pentru ca stateam cu capul in alta parte" 
a spus Arthur la WOWbiz prin telefon.
Din fericire, echipa WOWbiz a reusit sa ajunga la timp si sa il salveze pe Arthur de la moarte. El va innopta la Bucuresti pana cand va reusi sa aiba un loc in care sa doarma linistit.
"N-am crezut ca o sa vad cerul! Nu vreau sa merg la spital, am mai suferit astfel de dureri si mi-am revenit" a spus Arthur cand a iesit la suprafata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu