12 ianuarie 2015

Uite cât de bine arată Mirela Stelea în costum de baie!Desigerul Mirela Popa (ex-Stelea) petrece încă la mii de kilometri de România. Vedeta se află în vacanță încă de dinaintea Crăciunului, când și-a făcut bagajele pentru a pleca într-o destinație mai puțin frecventată de români în această perioadă a anului.

Este vorba de China, unde a vizitat pentru câteva zile metropola Shanghai, pentru ca apoi să se mute, pentru Revelion și câteva zile din noul an, în capitala Beijing.

Mirela a vizitat acolo Orașul Interzis și a ajuns și la vestitul Zid Chinezesc, unde a urcat mii de trepte și a îndurat cele -5 grade cât se înregistrau în timpul zilei.“Chinul” nu a durat însă decât câteva zile întrucât de la Beijing fosta soție a lui Bogdan Stelea a luat avionul către o destinație exotica, cunoscută și foare dragă ei.

Este vorba de Dubai, unde petrece și în prezent alături de prietenele sale pe care le vizitează frecvent.Principalul scop al deplasării în China și în Dubai îl reprezintă însă exportul noii sale colecții de rochii de dantelă colorate, Mirela, pe care a lansat-o la finalul anului trecut și care se bucură de mare succes.Desigur, Mirela și-a alocat și suficiente zile relaxării, la plajă, răsfățându-se sb razele soarelui, la +33 de grade Celsius, pe plaja Jumeirah, în imediata vecinătate a vestitului hotel Burj al Arab.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu