9 ianuarie 2015

Tatal lui Beyonce de Romania, primele declaratii! N-o mai recunoaste pe iubita lui Guta drept fata lui! "Imi pare rau ca va dezamagesc, dar Madalina sau cum o cheama nu este fiica mea!"

L-a castigat pe Guta, dar se pare ca si-a pierdut tatal! Cam asa stau lucrurile acum pentru Madalina, iubita manelistului, cunoscuta si drept "Beyonce de Romania"."Imi pare rau ca va dezamagesc, dar Madalina sau cum o cheama nu este fata mea! Va multumesc pentru intelegere si va doresc o seara buna in continuare!", a declarat Nelu, tatal lui Beyonce de Romania pentru site-ul wowbiz.ro.
Doua sunt variantele pentru care parintele natural al manelistei a adoptat o asemenea atitudine radicala: prima ar fi ca este foarte suparat pe Madalina dupa ce aceasta s-a dat mereu in spectacol la televizor, iar a doua varianta ar fi ca tatal iubitei lui Guta vrea sa ramana in continuare departe de lumea mondena in care fata lui se simte ca acasa.De altfel, intors in vacanta de iarna din Italia, unde locuieste de ani buni si unde traieste cu o alta femeie dupa divortul de Elena, mama Madalinei, Nelu a preferat sa viziteze Brasovul si sa nu dea ochii cu odrasla lui celebra!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu