5 ianuarie 2015

SOC in showbiz ! Lora va fi mamica

Lora va fi mamica! Vezi anuntul soc facut de artista!
La numai trei luni de la divortul de Dan Badea, Lora se pregateste sa fie mamica! Desi nu a gasit inca un tata pentru copilul ei, artista isi face deja planuri si se pregateste pentru perioada cand va aduce pe lume un copil.

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe actele de dovort, ca Lora anunta ca vrea sa devina mamica in cel mai scurt timp. Artista are ganduri serioase, desi recunoaste ca nu are pe nimeni in momentul de fata.

Ocupata mai mult cu muzica, blondina a cam ignorat viata sentimentala. Acest lucru se va schimba in scurt timp, cantareata dand sfoara in tara ca planuieste sa isi gaseasca un "Print" si sa aduca pe lume primul ei copil.


Intrebata sambata dimineata, in cadrul unei emisiuni TV, ce isi doreste de la noul an, Lora a oferit un raspuns surprinzator.

"Imi doresc foarte tare sa strang niste bani si sa imi construiesc o casuta. Am inceput sa ma gandesc sa fac un copil, sa investesc intr-un business, ca atunci cand voi intalni 'Printul din povesti' sa pot sa iau o pauza", a spus artista.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu