26 ianuarie 2015

Simona Halep, prima declarație după calificarea în sferturi


Simona Halep a oferit prima declarație după calificarea în sferturi la Australian Open 2015, apreciind că "s-a descurcat foarte bine la toate capitolele". Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la Melbourne, după victoria obținută duminică în partida cu belgianca Yanina Wickmayer, scor 6-4, 6-2, urmând să o întâlnească pe rusoaica Ekaterina Makarova.


"Sunt mulțumită de nivelul meu de joc. Cred că mi-am luat revanșa, după ce Wickmayer m-a bătut de câteva ori. Am putut să joc cel mai bun tenis al meu, sunt fericită că sunt iar în sferturile de finală la Australian Open și pot să mă bucur de meciuri în sferturile Australian Open 2015.

Spre deosebire de celelalte meciuri cu Wickmayer, eu mi-am îmbunătățit mult jocul în ultimii doi ani, când nu am mai jucat cu ea. Am servit mai bine, am fost agresivă, am deschis bine terenul și m-am descurcat foarte bine la toate capitolele", a spus Simona Halep, după obținerea calificării.

"Mă bucur că am câștigat meciul în două seturi, eu încerc să rămân mereu concentrată și să mă lupt pentru fiecare punct", a mai afirmat numărul 3 în clasamentul WTA, care în celelalte trei întâlniri precedente cu Wickmayer, a fost învinsă, fără ca Simona Halep să reușească adjudecarea vreunui set.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu