16 ianuarie 2015

Simona Gherghe, spulberata de CNA! A primit o amenda COLOSALA pentru ca face emisiuni de prost gust! "A tratat persoana acea ca pe o vaca, ca pe un caine!" - Vezi cazul care i-a scos din minti pe toti!

Una dintre emisiunile facute anul trecut de Simona Gherghe i-a adus probleme mari la inceput de an. In sedinta CNA de astazi, emisiunea ei a fost amendata cu 20.000 de lei.
Cazul care i-a socat pe mebrii Consiliului National al Audiovizualului este acela al tanarului transexual care a suferit cu multi ani in urma o interventie chirurgicala de schimbare de sex, noteaza cei de la paginademedia.ro.

Emisiunea a fost la TV in data de 21 octombrie, iar in platou a fost transexualul cu pricina, dar si Adriana Bahmuteanu care a comentat despre operatia suferita de acesta. "Ati tratat acest om ca pe o vaca, ca pe un caine, daca este un caz umanitar, tratati-l ca atare. (…) Ce televiziune e asta? Seamana cu cazul fetei Andei Calugareanu. Nici nu stiu cum a putut sa-si bata joc de acest om", a spus Florin Gabrea, membru CNA.

"Doamna Simona Gherghe a chemat-o pe doamna Bahmuteanu, in loc sa aduca un medic, un psiholog. "Unde sunt labiile?" sau "Dar tu pe unde faci pipi?"– Cum saintrebe asa ceva? Dupa parerea mea nici n-am vazut asa ceva. Pe saraca Ioana Tufeanu au spus "vrem s-o ajutam". Pe acest om cu ce l-ati ajutat? Era normal sa-i cheme pe doctorii care au facut aceste lucruri, sa cheme poate un psiholog", a continuat acesta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu