23 ianuarie 2015

Silvio Berlusconi, fascinat de Alexandra Dinu. Cum a raspuns fosta sotie a lui Adrian Mutu complimentelor!

Silvio Berlusconi, fascinat de Alexandra Dinu. Cum a raspuns fosta sotie a lui Adrian Mutu complimentelor!
In urma cu cativa ani, omul de afaceriGigi Becali s-a intalnit la Roma cu celebrul politician Silvio Berlusconi. Pentru ca acesta nu stapanea bine italiana, i-a cerut prietenului sau Tibi Dinu sa vorbeasca cu fiica sa, Alexandra Dinu, sa il ajute cu traducerea.
Silvio Berlusconi - reclama Ford cu un portbagaj plin cu femei legate!
Asa a ajuns Alexandra Dinu fata in fata cu Silvio Berlusconi, un mare admirator al femeilor frumoase. Ei bine, asa cum era de asteptat, i-a cazut cu tronc si Alexandra.Silvio Berlusconi a complimentat-o non-stop actrita romanca, spunandu-i ca este una dintre cele mai frumoase femei pe care le-a vazut vreodata, ba chiar ar fi incercat sa o invite in oras.Alexandra Dinu s-ar fi facut insa ca nu aude nimic din comentariile milionarului si s-a concentrat strict pe rolul sau de traducator.
"Alexandra nici macar nu l-a bagat in seama pe Berlusconi care ii tot facea complimente. E, intr-adevar, o femeie superba, dar ghinionul lui a fost ca e si serioasa. Mereu si-a vazut de treaba ei si a avut doar relatii de lunga durata. E chiar o exceptie printre vedetele de sex feminin", a spus sursa noastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu