16 ianuarie 2015

Si-au dat din nou mana. Top 3 impacari din showbiz la care nu mai spera nimeni

Ei se cearta, ei se impaca! Showbizul romanesc e presarat cu scandaluri care mai de care mai spumoase. Insa, dupa ce se balacaresc, vedetele lumii mondene se impaca in dulcele stil mioritici.

Mirabela Dauer si Raoul


×Toata lumea credea ca s-a rupt vraja dintre Mirabela Dauer si Raoul in urma cu un an, cand cei doi artisti, care au format ani de zile un cuplu pe scena, iar gurile rele spun ca nu numai, s-au despartit brusc, in timpul vacantei de Sarbatori pe care o petreceau in America. Cei doi s-au evitat tot anul trecut si, desi isi obisnuisera publicul sa cante impreuna, vara trecuta nu au urcat deloc pe aceeasi scena. Artistul a lansat chiar un album, iar apoi a plecat intr-un turneu in America, timp in care Mirabela a ramas la contractele, destul de marunte, pe care le avea in tara.Inceputul de an a adus si marea impacare dintre cei doi. Dar pentru ca artistii nu ofera detalii, cei mai multi s-au grabit sa speculeze faptul ca, Mirabela e nemultumita de parcursul sau profesional din ultima perioada, drept pentru care a decis sa ingroape securea razboiului pentru ca in acest fel va avea ocazia sa concerteze mai des si, deci, sa castige mai multi bani.
Madalin Ionescu si Mihai Traistariu

6 ani! Atat au stat certati Madalin Ionescu si Mihai Traistariu. Totul a pornit de la o emisiune pe care a facut-o jurnalistul si care n-ar fi fost tocmai pe placul artistului. "Nu mi-a placut sa calc peste cadavre. Mai esti suparat pe mine? M-ai urat?", l-a intrebat recent Madalin Ionescu pe Mihai pe care, drept impacare, l-a invitat in emisiunea WOWbiz.

"Nu te-am urat, Madalin. Dar te-am evitat. Te-am injurat de cateva ori. Anul asta am zis ca e anul schimbarilor, am zis sa vin aici. M-a derutat pe mine ca in trecut ai facut o emisiune cuminte, apoi te-ai schimbat. Ai trecut pe monden, ai sarit calul din punctul de vedere al audientei", a spus Mihai.
Connect-R si Alex Velea


Si tot 6 ani au fost certati si Alex Velea si Connect-R. Totul a pornit de la drepturile de autor pentru una dintre piesele pe care le-au produs impreuna. "Asa a fost destinul nostru ca drumurile sa se desparta noi am avut grija mereu ca mereu lucrurile sa le spalam chiar in familie. Ma bucur de succesul lui cum probabil si el se bucura de succesul meu", a spus Alex Velea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu