20 ianuarie 2015

Pro TV face orice pentru a-si pastra angajatii. Smiley, in negocieri dure!

Pro TV face orice pentru a-si pastra angajatii. Smiley, in negocieri dure!


Noii sefi de la Pro TV fac orice pentru a-si tine vedetele care au mai ramas in trust. La inceput de an au avut loc noi negocieri de contracte, iar patronii nu s-au zgarcit deloc in privinta salariilor oferite.

Primul nume care a iesit victorios din birou sefilor de la Pro Tv este Smiley. Acesta a purtat negocieri dure pentru un salariu mai bun anul acesta. Astfel, suma pe care o va incasa artistul pentru noile sezoane "Vocea Romaniei" si "Romanii au talent" este una uriasa.

"Recent, conducerea trustului a incheiat o intelegere cu Smiley pentru sezoanele de "Vocea Romaniei", in calitate de jurat, si "Romanii au talent", pe post de prezentator. Artistul este extrem de apreciat, atat pentru abilitatile sale de pe micul ecran, cat si pentru seriozitatea sa fata de producatori, asa ca suma pentru care a acceptat colaborarea ajunge undeva pe la 40.000 de euro. E adevarat, ea e mai mica decat in anii precedenti, insa in perioada de criza este perfecta", au spus persoane din preajma cantaretului.Botine Bershka Glitter Grey

Colegul de scena al lui Smiley, Pavel Bartos, primea anul trecut 15.000 de euro. Cu un usor efort insa, actorul ar putea sa isi creasca simtitor salariul la noile discutii.

Cel mai inspirat insa in negocierile cu noii sefi de la Pro TV pare sa fi fost cantaretul si actorul Tudor Chirila. Desi este proaspat cooptat in echipa din Pache Protopopescu, acesta a reusit sa ii faca pe sefii de la Pro Tv sa ii dea un salariu de 50.000 de euro pe sezon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu