19 ianuarie 2015

Primele declarații ale Adrianei Bahmuțeanu după marea victorie împotriva soțului ei: ”Toată noaptea m-am foit gândindu-mă la...”

Adriana Bahmuțeanu este mai fericită ca niciodată. Astăzi, vedeta Antenei Stars a înregistrat prima victorie împotriva împotriva soțului ei, instanța hotărând că, până la promunțarea divorțului, cei doi copii ai săi vor rămâne la ea.

”Am înregistrat prima victorie. Mă bucur pentru mine, mă bucur pentru copiii mei și mulțumesc instanței pentru decizia echilibrată pentru ce a decis astăzi. Mi-am dus azi dimineață copiii la școală cu inima în gât. M-am dus cu ei de mână, i-am rugat pe toți cei de acolo să fie atenți ca să nu se întâmple nimic. Nu puteam să îi privez de educație, nu puteam să mai pierdem o zi. Toată noaptea m-am foit gândindu-mă la ce s-ar fi întâmplat dacă instanța ar fi decis altfel. Vom intra într-un program de viață normal, vom continua terapia, totul va fi bine. Era și firesc ca cei doi copii să rămână lângă mama lor”, au fost primele declarații făcute de Adriana Bahmuțeanu, prezentatoarea emisiunii ”Necenzurat” de la Antena Stars.Mai mult, ea a mai precizat că, legal, soțul ei nu a solicitat niciun program de vizită al copiilor. ”Nu vreau să îi îngrădesc drepturile de tată, dar precizez că trebuie să fiu de față la vizitele lui”, a mai spus Adriana.

În altă ordine de idei, Adriana Bahmuțeanu l-a rugat pe soțul ei cu care se află în divorț să îi înapoieze toate bunurile sale și ale copiilor. ”Îl rog să ne trimită obiectele personale pentru că avem mare, mare nevoie de ele. Haine, jucării, tot ce ne aparține pentru că sunt necesare”, a mai spus Bahmu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu