7 ianuarie 2015

Prigoana ii da ultimatum lui Bahmu: "Daca in 24 de ore Adriana nu aduce copiii acasa, ma voi adresa Politiei si Protectiei Copilului"

La o zi dupa ce Adriana Bahmuteanu a cerut un ordin de restrictie impotriva lui Silviu Prigoana, pe care il acuza de violente asupra lui Maximus, fiul lor cel mare, instanta a respins solicitarea inaintata de vedeta de televiziune. La fel s-a intamplat si cu ordinul de protectie cerut de Silviu Prigoana, pentru ca nu mai facea obiectul.
Vedeta TV a avut infatisare la judecatorie, alaturi de avocata sa, in dosarul pe care l-a deschis impotriva sotului ei. Deschisa azi, la ora 8.30, sedinta a durat pana spre orele 10:00. La cateva ore distanta, judecatorii au revenit si au anuntat hotararea lor, cererile amandurora, atat cererea de protectie solicitata de Bahmu impotriva lui Prigoana, cat si cea de protectie solicitat de afacerist pentru minorii sai fiind respinse.Tototdata, judecatorii i-au mai respins Adrianei inca trei cereri, custodia temporara a minorilor, solicitarea ca Silviu Prigoana sa fie supus unor sedinte de consiliere psihologica si obligarea afaceristului de a depune tot armentul pe care il detine, dar si stabilirea domiciliului minorilor la o adresa agreata de catre mama."Judecatorii au respins astazi ordinul de restrictie cerut de Adriana, sa nu ma apropii de ea si de copii si stabilirea domiciliului ei temporar la o alta adresa. La fel, judecatori au respins ordinul de protectie al minorilor pe care l-am cerut eu, dar asta s-a intamplat pentru ca odata respinsa solicitarea Adrianei a mea nu-si mai facea obiectul. Copiii au domiciliul stabil la mine, asa e trecut in acte asta trebuie sa respectam. Daca Adriana nu-mi  aduce copiii in termen de 24 de ore, ma voi adresa Protectiei Copilului si Politiei. Cat despre arme ce pot sa spun: Adriana a facut circul asta ca sa impresioneze. Eu am depus armele inca din mai 2014, asa ca ceea ce face ea e doar teatru. Vrea sa ma scoata un pericol public, un individ periculos", a declarat Prigoana pentru WOWbiz.ro.
Reamintim ca, daca ordinal de protectie ar fi fost acceptat, dupa intrarea acestuia in vigoare, sotul vedetei ar fi trebuit sa se supuna la un tratament psihologic provizoriu, sa stea la o distanta de cel putin 200 de metri de Adriana si copii, dar si sa predea armele pe care le detine”, dupa cum anuntase deja avocata Adrianei Bahmuteanu. Cu toate acestea, solicitarile Adrianei nu au fost luate in consideratie de catre judecatori.

Sursa :wowbiz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu