15 ianuarie 2015

Poveste incredibila. Un sef de la "Spatii verzi" a ajuns solist intr-o trupa super cunoscuta

Dintr-un simplu angajat al Societatii de Gospodarire Urbana din Ploiesti, un tanar de 33 de ani a ajuns solist in trupa Phoenix, iar acum are ocazia sa cante alaturi de cei care i-au fost adevarati idoli in adolescenta.

In urma cu aproape doi ani, Costin Adam s-a ocupat de organizarea la Ploiesti a unui concert al legendarei trupe, iar dupa ce au cantat, Nicu Covaci si ceilalti artisti au fost invitati la masa. Atmosfera a fost una foarte relaxata, astfel ca cei de la Phoenix au avut ocazia sa il auda pe Costin cantand.

"Au urmat cateva luni in care nu s-a intamplat nimic, apoi, la finalul lui 2013 s-a produs scindarea trupei. In ianuarie, am fost prima persoana sunata de Nicu Covaci pentru a deveni solistul trupei. M-a chemat in Spania si, in cinci zile, eram in fata portii lui. Am inceput imediat repetitiile pentru albumul «Vino, Tepes!»"
, a povestit Costin Adam.
×
Costin a sustinut pana acum peste zece concerte in tara. Si-a pastrat insa si serviciul de la Spatii verzi, astfel ca, daca in timpul saptamanii il poti gasi la biroul sau din Ploiesti, in weekenduri se prezinta neaparat la Bucuresti, la repetitii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu