8 ianuarie 2015

Oana Zăvoranu, săgeţi otrăvite la adresa Stelei Popescu: "Ştie numai să arunce cu VENIN"


Două personaje extrem de diferite ale scenei mondene din România au reuşit să fie, din senin, protagonistele unui schimb de replici usturătoare. După ce Stela Popescu a atacat-o pe Oana Zăvoranu într-o emisiune TV, precizând că este sătulă de apariţiile sale controversate, Oana a reacţionat pe măsură, iar tensiunile dintre cele două au reuşit să contureze un nou scandal monden.Actriţa Stela Popescu, deşi rezervată până acum în afirmaţii la adresa vedetelor construite prin tabloide şi promovate excesiv de media, a răbufnit cu nişte comentarii acide la adresa Oanei Zăvoranu: "Nu-mi place să vorbesc despre alţii, dar nu mai pot cu nebuna aia căreia îi cade calciul, Oana Zăvoranu, aia care se ceartă cu mă-sa la TV" a declarat Stela Popescu intr-o emisiune TV.

"Nu mă interesează Stela Popescu"

Reacţia Oanei a fost pe măsura atacului: "Eu sunt foarte bine, ea se pare că nu e dacă are timp de comentarii la adresa mea în loc să îşi vadă de alte treburi. Jenantă, ca de obicei, situaţia în care aud că se află o persoană care a ajuns la o vârstă atât de înaintată şi, în loc să devină mai înţeleaptă, aruncă încă venin în jur, pentru că este singurul lucru pe care îl mai poate face" .

"Sunt o femeie serioasă, nu umblu cu prostii"

Deşi, în urmă cu doar câteva zile, Stela Popescu nu ezita să facă remarci acide despre Oana Zăvoranu, contactată de echipa "ring", se pare că actriţa şi-a schimbat total opinia: "Eu evit să comentez astfel de lucruri. Fiecare are problema lui, nu mă interesează. Îmi aduc aminte însă că în trecut am spus despre Oana Zăvoranu că este foarte talentată şi putea să facă o carieră adevărată ca artistă. În rest, nu obişnuiesc să spun răutăţi la adresa oamenilor, sunt o femeie serioasă, nu umblu cu prostii. Chiar am avut o părere foarte bună despre Oana. Am vrut, la un moment dat, să joc cu ea, să facem un nou spectacol «Gaiţele», am şi discutat cu ea despre acest lucru, iar mai apoi nu s-a mai realizat, nu ştiu din ce cauză. Este o fată cu talent, însă se pierde, probabil, în alte lucruri".

Sursa : ziarulring.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu