23 ianuarie 2015

Mihaela Rădulescu îşi face echipă pentru Wings for Life World Run 2015!

Mihaela Radulescu
Ambsadorii locali Wings for Life World Run – Mihaela Radulescu, Toma Coconea, Dani Otil,Daniel Osmanovici, George Balta, Andrei Rosu si Alexandru Nicolau – îsi fac echipă şi te aşteaptă să alergi împreună cu ei pe 3 mai.

Dani Otil
Cursa in echipa aduce impreuna familii, prieteni, membri de club, colegi de munca sau amici de la universitate indiferent de aptitudini sau varsta, pentru a alerga pentru cei care nu pot. De la 18 pana la 100 de ani, orice persoana care alearga sau care se afla intr-un scaun cu rotile, oriunde in lume, se poate inscrie intr-o echipa. Indiferent de locatie, familiile si prietenii pot alerga in aceeasi echipa sau in echipe diferite.Pentru a participa te poti alatura unei echipe deja existente, ori iti creezi propria echipa, publica sau privata. Poti face parte din maxim trei echipe, contribuind cu fiecare pas din cursa la distanta parcursa de intreaga echipa. Astfel, iti impingi echipele sa acopere cea mai mare distanta si sa fie in top, in timp ce si tu, la nivel personal, urmaresti aceleasi obiective.

Este GRATUIT sa te alaturi unei echipe sau sa creezi una. Singura plata este taxa individuala de inscriere, taxa care este directionata in intregime catre Fundatia Wings for Life, cu scopul de a gasi un remediu pentru leziunile maduvei spinarii. In plus, participarea la Wings for Life World Run este o promisiune pe care ti-o faci tie, pentru a fi in forma si a ramane sanatos in noul an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu